About me

Persoonlijkheidstype ENFP: onafhankelijk, idealistisch en creatief.

Ik ben geïnteresseerd organisaties met een maatschappelijke betrokkenheid. Communicatief, sociaal en analytisch. Volgens de mentality test van Motivaction ben ik Kosmopoliet (wereldburger) en zo voel ik me ook. Ik heb veel gereisd en op verschillende plekken gewoond. Onze planeet is prachtig gevarieerd en er valt nog veel te ontdekken. Ik kijk graag naar series als The Blue Planet en Down to the earth’s core. David Attenborough en Simon Reeve zijn twee inspirators voor mij. Sinds ik me bezig houd met gezinscoaching zijn Esther Perel en Gabor Maté ook een voorbeeld voor mij.

Korte Biografie:
In 2000 begonnen aan de opleiding Communicatie in Amsterdam, ik wilde voornamelijk teksten schrijven. Tijdens een reis naar Ghana raakte ik erg onder de indruk van de Afrikaanse cultuur. Mede hierdoor besloot ik – na het behalen van mijn propedeuse communicatie – door te gaan met de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV).
Na mijn opleiding ben ik naar Nepal gereisd om daar drie maanden vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis (2007). Overal in de wereld willen kinderen spelen en leren. De behoefte aan zorg, educatie en vrijheid om te spelen is universeel.

In 2010 besloot ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam en werkte ik als manager op een buitenschoolse opvang in Amsterdam IJburg. Hier is mijn interesse voor gezinscoaching ontstaan. Als je iets voor de wereld wilt betekenen moet je bij het kind beginnen.

Datzelfde jaar ben ik in de media gaan werken. Begonnen bij radio Amsterdam FM als tekstschrijver en radio presentator, later als verslaggever voor SAIL tv 2010.
In het najaar van 2010 werd ik ambassadrice van Lipton thee, voor de grootste theeplantage in Kenia, het Kericho Estate, met het Rainforest Alliance Certificaat als duurzaamheidskenmerk. Met journalisten bezocht ik tijdens een persreis de theeplantage en de scholen en maakte ik diverse online tekst- en videoverslagen. Ik ontdekte de creatiekracht van video berichten.
Van 2010 tot en met 2014 was ik actief bij RTV Amstelveen als verslaggever, nieuwslezers en presentatrice van Amsterdamse Bos tv.

Sinds 2012 sta ik ingeschreven bij de KvK als Mediatrice en voer ik diverse communicatie opdrachten uit in het bedrijfsleven, bij de overheid, gemeenten en culturele organisaties.

In 2018 volgde ik de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en sindsdien heb ik mij ontwikkeld als gezinscoach.

Neem contact met mij op voor meer informatie of bekijk mijn LinkedIn profiel.