About me

Persoonlijkheidstype ENFP: onafhankelijk, idealistisch en creatief. Ik ben geïnteresseerd in de media en het bedrijfsleven, met een maatschappelijke betrokkenheid. Communicatief, sociaal en analytisch. Volgens de mentality test van Motivaction ben ik Kosmopoliet (wereldburger) en zo voel ik me ook. Onze planeet is prachtig gevarieerd en er valt nog veel te ontdekken. Ik kijk graag naar series als The Blue Planet, Frozen Planet, Down to the earth’s core. David Attenborough en Simon Reeve zijn twee inspirators voor mij. Sinds ik bezig ben met Kindercoaching is Esther Perel ook een voorbeeld voor mij.
Korte Biografie:
In 2000 begonnen aan de opleiding Communicatie in Amsterdam, ik wilde voornamelijk teksten schrijven. Tijdens een reis naar Ghana raakte ik erg onder de indruk van de Afrikaanse cultuur. Mede hierdoor besloot ik na het behalen van mijn propedeuse door te gaan met de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV). Deze opleiding sloot beter aan op mijn persoonlijke interesses en bood mij meer verdieping en ontwikkeling op gebied van kunst, cultuur, en het organiseren van (maatschappelijke) projecten. In 2003 liep ik stage bij het FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) waar ik museumn8 organiseerde met het thema ‘Forever Young’, VMBO leerlingen rondleidde en workshops Masterclass ism World Press Photo organiseerde. Ik leerde veel over PR, journalistiek en de kracht en werking van Media.
In 2004 begeleidde ik gezinsactiviteiten in het Tropenmuseum. In oktober was ik met het Tropenmuseum Junior een maand naar Iran voor een uitwisselingsproject tussen Nederlandse en Iraanse kinderen “Kids@Iran”. Deze reis was een totale eye-opener voor de cultuur in het Midden-Oosten. Ik heb video en foto-reportages gemaakt van de kinderen in Amsterdam en in Teheran.
Mijn bevindingen zijn vooral dat kinderen overal in de wereld op eenzelfde manier spelen, leren en groeien. De behoefte aan zorg, educatie en vrijheid om te spelen is voor iedereen universeel.
In 2007 heb ik drie maanden vrijwilligerswerk gedaan in Nepal in een weeshuis. Hartverwarmend om met kinderen op deze manier te werken. Daarna ben ik Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik een buitenschoolse opvang gerund op Amsterdam IJburg.
In de zomer van 2010 deed ik mee aan het BID Network event. Een summerschool over interculturele verschillen, werken in het buitenland, het opstarten van Internationale projecten. Datzelfde jaar ben ik in de media gaan werken. Begonnen bij radio Amsterdam FM als tekstschrijver en radio presentator, later als verslaggever voor SAIL tv 2010, ism Salto Amsterdam. In het najaar van 2010 werd ik ambassadrice van Lipton thee, voor de grootste theeplantage in Kenia, het Kericho Estate, met het Rainforest Alliance Certificaat als duurzaamheidskenmerk. Met journalisten bezocht ik daar o.a. de theeplantage en de scholen en maakte diverse online- en videoverslagen. Wederom kwam ik tot de ontdekking hoe creatief je kunt zijn met video berichten.
Van 2010 tot en met 2014 was ik actief bij RTV Amstelveen en heb aan meerdere presentaties en nieuwsuitzendingen gewerkt.
Sinds 2012 werk ik voor mezelf en voer ik diverse communicatie opdrachten uit in het bedrijfsleven en bij gemeenten. Neem contact met mij op voor meer informatie of bekijk mijn LinkedIn profiel.

Visit Us On Linkedin

Wat doen we met alle plastic die we produceren? Dit kan en moet anders. Ik geloof dat dat we hier samen, met ondernemers-initiatieven iets aan kunnen veranderen: