Online Events

Sinds 2012 ben ik actief met het hosten van livestream- evenementen, debatvoeringen, presentaties en andere publieke en zakelijke bijeenkomsten. De content van het evenement is interactief en direct online te volgen via de streaming-site of eigen website.

15174735988 Als Mediatrice begeleid ik de diverse onderwerpen die aan bod komen en interview sprekers en bezoekers. Met een livestream blijf je continu alert. De content van het evenement is direct online te volgen. Door tweets worden bezoekers / kijkers van de livestream op de hoogte gehouden en kunnen online kijkers hun vraag stellen of idee kwijt. Dit maakt het evenement interactief. De discussie wordt gaande gehouden en inspirerende ideeën krijgen ter plekke een nieuwe vorm.

Ik werk met diverse partijen samen om een mooi sfeerverslag uit te brengen van het evenement. Ik richt mij daarbij vooral op zakelijke evenementen, ondernemerschap, onderwijs en innovatie. Zo zijn MNL13MNL14, en MNL15 het zakelijk Open Source festival te Amersfoort, tot stand gekomen in samenwerking met Events in Business en Brian Kragtwijk van Powerfield Media. Live Event Report is een samenwerkingsverband met Leon van Wezenbeek van Event Producent, waarbij o.a. De Nationale Brainstormdag – De TrendRede 2013 Online Tuesday en PICNIC Network Event gelivestreamd is.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Twitter