Communicatie Events

Sinds 2012 ben ik actief met het hosten van livestream- evenementen, debatvoeringen, 15174735988presentaties en andere publieke en zakelijke bijeenkomsten. De content van het evenement kan interactief worden ingezet via een livestream is het direct online te volgen. Er kan ook een video worden gemaakt met quotes van bezoekers en een re-cap van het evenement.

Als Mediatrice begeleid ik de diverse onderwerpen die aan bod komen en interview sprekers en bezoekers. Met tweets worden bezoekers van de livestream op de hoogte gehouden en kunnen online kijkers hun vraag stellen of idee kwijt. Dit maakt het evenement interactief. Er kan een discussie worden gevoerd over onderwerpen die aan bos komen en inspirerendeĀ ideeĆ«n kunnen tot uiting komen.

Afhankelijk van het doel van het evenement werk ik samen met diverse partijen, zoals lokale media, cameramensen, producenten, evenementenbureaus en freelancers om een goed sfeerverslag uit te brengen tijdens / van het evenement. Ik richt mij vooral op zakelijke evenementen, ondernemerschap, onderwijs en innovatie.

Voor meer informatie, stuur een mail naar: mail [at] marjolijne.com

Visit Us On Linkedin