Communicatie Events

Sinds 2012 ben ik actief met het hosten van livestream- evenementen, debatvoeringen, 15174735988webinars, presentaties en andere publieke en zakelijke bijeenkomsten. De content van het evenement kan interactief worden ingezet en is direct online te volgen. Er kan ook een video worden gemaakt met quotes van bezoekers en een re-cap van het evenement.

Als Mediatrice host en begeleid ik diverse onderwerpen die aan bod komen en interview sprekers en bezoekers. Met tweets kunnen (online) bezoekers op de hoogte gehouden worden en hun vraag stellen of idee kwijt. Dit maakt het evenement interactief. Er kan een discussie worden gevoerd over onderwerpen die aan bod komen. Zo komen inspirerende ideeën tot uiting!

Afhankelijk van het doel van het evenement werk ik samen met diverse partijen, zoals lokale media, cameramensen, producenten, evenementenbureaus en freelancers om een compleet sfeerverslag uit te brengen tijdens / van het evenement. Ik richt mij vooral op zakelijke evenementen, ondernemerschap, onderwijs en innovatie.

Voor meer informatie, stuur een mail naar: mail [at] marjolijne.com